Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Jag vill inte hoppa på något och ångra mig”

Foto: JOHAN BERNSTRÖM / BILDBYRÅN
Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN

Nahir Besaras kontrakt med ÖSK löper ut.

29-åringen har ännu inte fattat något beslut.

– Jag vill inte hoppa på något och ångra mig, säger han.

Nahir Besara, 29, har en stark säsong bakom sig i Örebro med tolv mål och fyra assist på 29 matcher i allsvenskan. Besara sitter på ett utgående avtal och har fortfarande inte fattat ett definitivt beslut kring framtiden när han nu går på ledighet.

– Jag sa hej då till grabbarna i går och det är där man är, säger Besara.

Blir du vara kvar i ÖSK?

– Jag har sagt många gånger innan att jag håller mina dörrar öppna. Vi får se längre fram vad som händer. Jag har inte bestämt mig för något om man säger så. Jag har bra kontakt med Axel Kjäll och vi har pratat lite. Han kommer nog ringa mig någon gång nästa vecka. Alla mina dörrar är öppna överallt. Det ska kännas rätt vad det än blir.

”Vill inte sprida rykten själv”

På frågan om det finns intresse från svenska klubbar och om det lockar att ta klivet till en toppklubb i allsvenskan svarar Besara:

– Jag vill inte sprida rykten själv men intresse finns någonstans i alla fall. Jag är inte orolig så. Självklart lockar det men det ska kännas rätt och jag håller alla alternativ öppna. Vi får se vad som händer, förklarar 29-åringen.

Vad säger du om din säsong?

– Den är bra. Jag har fått spela på en bra position, mycket som en tia och sexa på mittfältet, vilket har känts bra. Jag har gjort en del poäng också och är nöjd med målproduktionen och det kunde ha blivit fler. Jag är inte förvånad över min poängproduktion för jag har det i mig. Det är kul för det är inte så enkelt.

Nahir Besara i segern mot Kalmar FF.
Foto: PATRIC SÖDERSTRÖM/TT / TT NYHETSBYRÅN

När tar du ett beslut om framtiden?

– Jag har inte satt något datum. Jag vet inte själv riktigt. Om det kommer något så gör det det, jag är inte stressad, utan sitter lugnt i båten.

Letar du efter något speciellt?

– Nej, inget speciellt faktiskt. Det är inte så att jag tänker ”det måste ha hela paketet” utan jag vill bara att det ska kännas rätt. Jag vill inte hoppa på något och ångra mig.