Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Jag hade inte velat ha honom i mitt lag”

Vladimir Rodic, en möjlig stjärna i Bajen? Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
Nja, inte enligt Mattias Lindström. Foto: MATHILDA AHLBERG / BILDBYRÅN
Foto: MATHILDA AHLBERG / BILDBYRÅN

Hammarby har en diger konkurrenssituation på mittfältet. 

Vem ska petas? Enligt Mattias Lindström är svaret enkelt.

– Jag hade inte velat ha Vladimir Rodic i mitt lag, säger Lindström i NordicBets podcast Ljugarbänken.

I mitten av förra säsongen plockade Hammarby in den förre Malmö FF-spelaren Vladimir Rodic. Den montenegrinska kantspringaren spelade totalt 14 allsvenska matcher för Bajen förra säsongen, noterades för tre mål och såg i vissa matcher riktigt het ut. 

Till den här säsongen har konkurrenssituationen ökat avsevärt sedan Hammarby köpt in Alexander Kacaniklic och Darijan Bojanic, så nu menar den förre allsvenska spelaren Mattias Lindström att Hammarby borde peta Rodic.

– Jag har Vladimir Rodic som ett stort frågetecken. Världens största frågetecken. Jag ska inte basera för mycket på cupspelet, men jag tycker att han visar dåliga tendenser som lagspelare och som karaktärsspelare. Jag ser ingenting som jag hade velat ha som tränare, säger Lindström i NordicBets podcast Ljugarbänken.

 

Mattias Lindström sågar Hammarbys Vladimir Rodic

Lindström är inte imponerad av vare sig det Rodic åstadkom under sin tid i Danmark (Randers och Silkeborg) och inte heller av det han gjort i Sverige. Lindström tror att Rodic var tänkt som stjärna och startspelare i Bajen den här säsongen, men menar att 25-åringen inte borde vara det. 

– Det är klart att det inte är en dålig fotbollsspelare. Det är inte så jag menar, men jag tror att de blir bättre utan honom på planen. Jag tror att de som kommer att spela istället för honom kommer att vara bättre än honom. Han är värvad som en stjärnspelare och en startspelare, men jag tror inte att han kommer att vara det. 

 

FÅ BÄST KOLL: Följ Hammarby – direkt i Messenger 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!