Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ismael Diawara stannar i Malmö FF

Duckar frågan: ”Tror du jag svarar på det?”
Isamel Diawara har förlängt sitt avtal med Malmö FF.
Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Ismael Diawara stannar i Malmö FF.

Målvakten har förlängt sitt kontrakt med två år.

– Det känns otroligt skönt att det äntligen är klart, säger Diawara i ett pressmeddelande.

Sommaren 2021 lämnade Ismael Diawara Degerfors för Malmö FF. Han inledde som tvåa bakom Johan Dahlin men har sedan dess på allvar utmanat sin rutinerade kollega som till och från dragits med skadeproblem.

Diawaras avtal med MFF sträckte sig över säsongen 2022 men nu är det klart att han stannar längre än så. På måndagseftermiddagen meddelade klubben att parterna kommit överens om ett kontrakt som gäller till slutet av 2024.

– Jag trivs väldigt bra i Malmö och uppskattar all kärlek jag fått från supportrarna sedan jag kom hit. Det har varit två annorlunda år jämfört med vad jag har upplevt tidigare, men jag har tacklat det bra och känner att jag utvecklats mycket. Jag har fått vara med och representera Malmö FF i stora matcher och njutit av varenda minut, säger Diawara i ett pressmeddelande.

Där hyllas han också av Malmö FF:s sportchef Andreas Georgson:

– Ismael har tagit stora utvecklingskliv sedan han anlände från Degerfors och har visat att han klarar prestera i tuffast möjliga matcher. Han är även en uppskattad del av ett väl fungerande målvaktsteam under Jonnie där målvakterna stöttar och utmanar varandra varje dag. Det känns riktigt bra att Ismael stannar och vi är glada att ha fått till en förlängning med honom.