IFK Norrköping nära sälja Haksabanovic

Foto: KRISTER ANDERSSON / BILDBYRÅN

IFK Norrköping är nära att sälja Sead Haksabanovic - och allt talar för att han gör sin sista match mot Elfsborg. 

Enligt SportExpressens uppgifter är ryska Rubin Kazan en av klubbarna som vill köpa loss spelaren från ”Peking” - och Kazan leder just nu jakten på Haksabanovics signatur. 

Sead Haksabanovic värvades till IFK Norrköping från West Ham på lån inför förra säsongen. Han gjorde en stark säsong sin debutsäsong i allsvenskan för IFK Norrköping, som också köpte också loss honom från West Ham inför den här säsongen. Enligt SportExpressens uppgifter står det nu i princip klart att Haksabanovic lämnar IFK Norrköping i sommar. Ett flertal klubbar har velat köpa loss spelaren, däribland intressenter i Belgien, Holland, Italien och Ryssland. 

Kazan leder jakten på Haksabanovic

Men enligt SportExpressens uppgifter är det nu ryska Rubin Kazan som leder jakten på spelaren. De tog en första kontakt med IFK Norrköping för ett bra tag sedan och ska vara beredda att möta den prislapp som ”Peking” vill ha. Italienska Napoli och Atalanta är två andra klubbar som är intresserade av spelaren. Allt talar för att matchen mot Elfsborg blir Haksabanovics sista i IFK Norrköping och att han säljs i sommar, vilket också allt pekat på tidigare.