Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Norrköping lägger bud på Maic Sema

Foto: BILDBYRÅN
Foto: PATRIC SÖDERSTRÖM/TT / TT NYHETSBYRÅN

IFK Norrköping kan vara på väg att förstärka laget. 

Enligt uppgifter till SportExpressen vill ”Peking” köpa loss Maic Sema från Gif Sundsvall - och klubben har lagt ett bud på spelaren där förhandlingar pågår. 

SportExpressen har tidigare avslöjat att en rysk klubb lagt bud på Simon Thern. Den ryska klubben är Arsenal Tula och de hoppas fortfarande kunna värva mittfältaren - men Norrköping vill helst inte sälja spelaren. 

Samtidigt tittar nu IFK Norrköping på att förstärka laget. Enligt uppgifter till SportExpressen har IFK Norrköping lagt ett bud på GIF Sundsvalls mittfältare Maic Sema. 

Sema har varit en nyckelspelare hos Giffarna under en längre tid, men sitter på ett utgående kontrakt. 

Kan skriva på gratis redan nu

Därmed kan Sema prata med andra klubbar, skriva på för en ny klubb redan nu och sedan lämna gratis när kontraktet går ut efter säsongen. 

Spelaren själv ha varit tydlig med att han är redo att ta nästa steg och det återstår att se vad som händer de närmaste dagarna.

 Gif Sundsvall har tidigare sålt Linus Hallenius till Apoel FC på Cypern. 

Samtidigt rycker Helsingborgs IF i Norrköpings målvakt David Mitov-Nilsson. 

Om det blir en flytt eller inte för andremålvakten hänger på om IFK Norrköping hittar en ersättare redan nu i sommar.