Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

IFK Norrköping förhandlar med Midtjylland om Victor Lind

Victor Lind med bollen.
Foto: IMAGO/STEPHANIE ZERBE/ EIBNER-PRESSEFO / IMAGO/EIBNER WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Victor Lind.
Foto: Instagram

IFK Norrköping fortsätter att värva och stärka laget.

Enligt uppgifter till Expressen slutförhandlar ”Peking” just nu med Victor Lind, 19, från danska storklubben FC Midtjylland.

En affär kan gå i lås redan i helgen om alla pusselbitar faller på plats.

IFK Norrköping har haft en intensiv vinter. Strax innan nyårsafton förlängde man kontraktet med Christoffer Nyman som skrev på för fyra nya år och i veckan blev två spelare klara.

Expressen avslöjade för några dagar sedan att Vito Hammershöj-Mistrati och Marcus Baggesen är klara för klubben och duon presenterades av IFK under helgen.

Nu är man nära ett nytt offensivt namn.

Detaljer från IFK

Expressen kan avslöja att IFK Norrköping slutförhandlar med den offensiva spelaren Victor Lind, 19, som tillhör den danska storklubben FC Midtjylland.

En affär kan bli klar redan under helgen om alla pusselbitar faller på plats, vilket allt talar för att det gör, och Lind är nära att bli klar för Peking som är på väg att göra sitt tredje nyförvärv på en vecka - bara några dagar innan träningslägret i Spanien.

Victor Lind kan spela i princip på alla offensiva positioner i anfallet och har en bakgrund i Midtjyllands akademi. Han har även två U21-landskamper för Danmark på meritlistan.

https://www.instagram.com/p/CTrHsA1s9Px/