Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här lämnar Bajenstjärnan på kryckor: ”Inget roligt”

Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN
Foto: ANEL AVDIC

FARO. Det blev en olycklig match för Simon Sandberg. Försvararen byttes först ut skadad - och lämnade sedan arenan på kryckor.

– Jag klappade om honom, säger Stefan Billborn.

Hammarby förlorade mot tjeckiska Slavia Prag med 2-4. Simon Sandberg spelade från start och låg oturligt bakom Slavia Prags ledningsmål.

En för kort hemåtpassning ledde till att Slavia Prag kunde kontra och göra 1-0 genom Nicola Stanciu. Strax innan halvtidspausen var nästa smäll framme.

Sandberg tvingades bryta matchen på grund av skada och leddes av planen av målvaktstränaren Mikael ”Mille” Olsson.

Efter matchen kommunicerade Hammarby att högerbacken inte ville genomföra några intervjuer och strax därefter lämnade försvararen Stadio Algarve på kryckor.

– Vi tror att det är en skada i lårtrakten. Vi kommer att ge ett besked i morgon, säger presschefen Love Gustafsson efteråt.

Foto: Anel Avdic.
Foto: Anel Avdic.

Stefan Billborn var fåordig efter matchen då han själv inte hade pratat med Sandberg.

– Jag vet inte vad det är med honom. Jag hörde om ljumsken, det är väl något i den trakten tror jag, säger Billborn och fortsätter.

– Det är inget roligt när man blir skadad. Jag har inte pratat med honom utan klappade bara om honom efter matchen.