Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Här gör de sin första träning med Bajen

Richard Magyar och Aron Johannsson. Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN

Här tränar Richard Magyar och Aron Johannsson för första gången med Hammarby. 

Nyförvärven fanns med på Hammarby IP när Bajen tränade inför matchen mot Gif Sundsvall på måndag. 

Det var i går som det blev officiellt med att Hammarby värvar Richard Magyar och Aron Johannsson. Magyar kommer närmast från Greuther Fürth i tyska andraligan medan Johannsson kommer från en tid i tyska Werder Bremen. Båda spelarna har skrivit på ett treårskontrakt. 

– Det känns fantastiskt kul att komma tillbaka hit. Det finns ju bara ett Bajen och jag ser mycket fram emot att köra i gång med grabbarna och att få spela inför våra supportrar igen, säger Richard Magyar till Hammarbys officiella hemsida. 

Tränade för första gången.

Även Johannsson är nöjd med klubbvalet. 

– Jag är väldigt glad över att komma till Hammarby och få bli en del av en klubb som har så många fans. Nu ska jag jobba hårt för att så snabbt som möjligt komma i matchform, och hoppas snart vara med och hjälpa mina lagkamrater på planen och bidra med mål, säger Aron Jóhannsson till Hammarbyfotboll.se 

Idag gjorde de båda det första träningspasset för deras nya klubb då Hammarby tränade på Hammarby IP på Södermalm inför måndagens möte med Gif Sundsvall på bortaplan. Med på träningen var även målvakten Johan Wiland som dragits med en del skadeproblem men som nu är på väg tillbaka.