Foto: Stefan Söderström
 Foto: Stefan Söderström

Här firar AIK sitt dubbla guld i natt

Publicerad
Uppdaterad
Först hyllades de på Råsunda. Sen firade AIK:s hjältar cupguldet på nattklubben Café Opera i Stockholm. - Vi ska fira hela natten, säger brassen Antonio Flavio.
Efter SM-guldet förra helgen färgades centrala Stockholm svartgult.
Tusentals fans samlades på Kungsgatan - och AIK-stjärnorna festade loss på nattklubben Ambassadeur.
I natt var det dags igen.
Efter att ha slagit IFK Göteborg hemma på Råsunda och vunnit cupguldet gav de sig ut för en ny festnatt.
Nu på Café Opera i centrala Stockholm.

"Något unikt"

Strax innan midnatt dök de första spelarna upp. Sen festade de hela natten.
- Nu ska vi fira rejält i kväll. Det är vi värda, säger mittbacken Jos Hooiveld - som var på strålande humör.
- Det känns helt fantastiskt att vi vunnit båda titlarna, men det säger väl det mesta om hur bra vi varit den här säsongen.
Brassestjärnan Antonio Flavio:
- Vi ska fira hela natten. Det här är något unikt, att vi vinner både ligan och cupen, så självklart kommer vi att fira.
En hel del fans hade kommit till Café Opera för att fira med laget.
Och Ivan Obolo trivdes.
- Andra festen på en vecka, jag lovar att vi kommer att festa jättemycket i natt. Det känns helt fantastiskt, säger Obolo.

Festsugen

Även Daniel Tjernström - förra helgens guldhjälte - var sugen på mer fest.
- Det är klart jag har en fest till i mig. Jag har många fester kvar i kroppen. Det ska bli ruskigt kul, säger Tjernström.
Den enda som inte var helt nöjd i går kväll var mittfältaren Dulee Johnson.
- Det är synd att jag inte kan fira med min familj i kväll för de är i Göteborg. Men om några dagar ska jag fira rejält med dem, säger Dulee Johnson.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag