Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Han lämnar Hammarby – klar för Jönköpings Södra

Hammarby har tidigare i vinter säkrat anfallaren Paulinho
Marcus Degerlund.
Foto: BILDBYRÅN
Foto: BILDBYRÅN

För två veckor sedan kunde SportExpressen avslöja att Marcus Degerlund, 21, slutförhandlade med Jönköpings Södra.

Enligt uppgifter till SportExpressen är mittbacken nu klar för klubben.

Det var för två veckor sedan som SportExpressen kunde avslöja att Hammarbys mittback Marcus Degerlund slutförhandlade med Jönköping Södra om en övergång.

Efter en tids förhandlingar har parterna nu nått i mål. Enligt uppgifter till SportExpressen är Degerlund nu klar för superettanklubben på ett treårskontrakt. Hammarby har dessutom procent på vidareförsäljning, erfar SportExpressen. 

Degerlund återförenas med ”Brännan”

Marcus Degerlund återförenas därmed med J-Södras tränare Andreas Brännström som hade spelaren i Hammarbys U19-lag.

Degerlund har varit utlånad från Hammarby i flera perioder. Mittbacken har varit på lån i IFK Göteborg och IK Frej under 2018. Säsongen 2019 spenderade han återigen i IK Frej på lån där det blev 14 matcher och två mål.

Totalt har det blivit 27 matcher för Degerlund i Hammarby-tröjan. Jönköping Södra har sedan tidigare bland annat värvat Dzenis Kozica från Djurgården, Moustafa Zeidan från IK Frej och Smajl Suljevic.

Nytt avsnitt ute av podden ”Disco & Noa”

Expressens Daniel Kristoffersson och Noa Bachner har ett nytt avsnitt ute av sin allsvenska podd ”Disco & Noa”. Här är en tjuvkik på innehållet.