Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Han jagas utomlands: ”Dröm om stora ligor”

Foto: BILDBYRÅN
Foto: MAXIM THORÉ / BILDBYRÅN

Hammarby-talangen Aimar Sher drar till sig intresse.

Enligt holländska NU.nl jagas 17-åringen av Groningen.

Hammarbys mittfältstalang Aimar Sher har fortfarande inte spelat för Hammarby i årets allsvenska men tycks dra till sig utländsk intresse ändå. Nu rapporterar holländska sajten NU att den gamla svenskklubben Groningen jagar 17-åringen. 

”Drömmer om de stora ligorna”

Enligt uppgifterna vill den holländska klubben förstärka truppen med Sher i sommar och man uppges redan ha varit i kontakt med Hammarby om spelaren.

NU menar att Sher vid en eventuell affär är tilltänkt till spel i a-laget. I en intervju med SportExpressen, som gjordes i april, berättade Sher själv om utlandsdrömmarna.

– Jag drömmer om de stora ligorna. Min drömliga är La Liga. Men jag gillar faktiskt inte att sätta upp kortsiktiga mål, jag vill bara göra mitt bästa varje dag. Jag har inget att klaga på för att jag har alla förutsättningar som finns, för mig gäller det bara att kämpa.