Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Han är Dalkurds senaste värvning

Foto: JOHAN VALKONEN / JOHAN VALKONEN/STELLA PICTURES STELLA PICTURES
Foto: DANIEL ERIKSSON / BILDBYRÅN

Här är Dalkurds senaste nyförvärv. 

Vänsterbacken Irfan Jasarevic från Bosnien har skrivit på för klubben - och väntas presenteras på en presskonferens under onsdagen. 

Dalkurd har precis som många andra svenska klubbar varit aktiva på transfermarknaden inför kommande säsong. Bland annat gjorde klubben nyligen klart med en ny tränare då Azrudin Valentic tog över huvudansvaret efter Andreas Brännström. 

Dalkurd har värvat bosnier 

Sedan har klubben värvat en rad spelare bland annat norske mittfältaren Oliver Berg som senast kommer från en sejour i norska Odd Grenland.

Och redan i dag presenterar Dalkurd ytterligare ett nytt nyförvärv. Det handlar om den bosniske vänsterbacken Irfan Jasevic, enligt vad SportExpressen erfar. Han är 22 år och kommer senast från en sejour i i Krupa i den bosniska högstaligan. 

Jasarevic har skrivit på ett fyraårskontrakt med den allsvenska nykomlingen.

 

Azrudin Valentic har följt spelaren länge

Spelaren är även uttagen på det bosniska landslagets motsvarighet till Januariturnén men i och med klubbytet lär han tvingas tacka nej till lägret i USA. Dalkurds nye tränare Azrudin Valentic har följt spelaren länge och har lyckats att locka över spelaren till Sverige. 

Jasarevic väntas presenteras under dagen. 

Kort efter att SportExpressens släppt nyheten blev värvningen av Irfan Jasarevic officiell. Spelarens kontrakt sträcker sig till och med 2022.

– Det är en väldigt intressant spelare. Vänsterfotad mittback/vänsterback som har en stark säsong med sitt klubblag bakom sig. Vi har jobbat hårt för att få hit den spelartypen och det finns mycket mer att hämta från honom eftersom han bara är 22 år gammal, säger Dalkurds sportchef Adil Kizil.