Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hammarbystjärnan såg matchen i Blåvitt-tröja

Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
Foto: Twitter

Djurgården besegrade IFK Göteborg i en match som kan ha avgjort guldstriden. 

Hammarby-stjärnan Vladimir Rodic följde rivalens match iklädd en Blåvitt-tröja. 

– Det är väl ingen hemlighet att vi hejade på IFK Göteborg, säger Rodic till Aftonbladet

Djurgården har SM-guldet i egna händer. Fixar laget fyra poäng på de två återstående omgångarna är guldet deras, oavsett vad MFF, AIK eller Hammarby hittar på där bakom. 

Under måndagen stod Dif för ett ryck i toppen av tabellen när de besegrade IFK Göteborg borta med 1-0. 

Hammarby-spelaren Vladimir Rodic följde matchen tillsammans med lagkamraten Nikola Djurdjic på en restaurang i Stockholm. Det som stack ut från restaurangbesöket: Rodic hade på sig en IFK Göteborg-tröja. 

”Behöver jag ens förklara det?”

För Aftonbladet förklarar Rodic att det hela främst har att göra med hans vänskap med Blåvitts Tobias Sana. 

– Behöver jag ens förklara det här? Jag är bra kompis med Tobias Sana i Göteborg, jag fick tröjan av honom och det är väl ingen hemlighet att vi hejade på IFK Göteborg i den här matchen? Sen om ni journalister vill blåsa upp det till en grej… varsågod, säger han till tidningen. 

Bilder på Rodic och hans matchtröja spreds snabbt bland allsvenska supportrar på sociala medier.

– Jag förstår inte varför. Som sagt, det är väl inte så konstigt att vi hejar på IFK Göteborg i den här matchen, säger Rodic själv.

https://twitter.com/sup3rture/status/1186360456589512705?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1186360456589512705&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.aftonbladet.se%2Fsportbladet%2Ffotboll%2Fa%2FopPo3K%2Frodic-dyker-upp--i-blavitts-matchtroja