Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Hammarbys besked om Bubacarr Trawallys skada

Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL/TT / TT NYHETSBYRÅN

Bubacarr Trawally drog på sig en knäskada i början av sin tid i Hammarby.

Nu ska 27-åringen opereras.

– Det har varit frustrerande, säger Trawally till klubbens hemsida.

Det var på en landslagssamling olyckan var framme. Trots knäproblemen har Bubacarr Trawally gjort nio framträdanden för Hammarby i allsvenskan.

Hammarbyspelaren ska nu opereras.

– Vi lider med ”Steve” som har gjort sitt yttersta för att prestera och hjälpa laget, samtidigt som han inte kunnat nå upp till sin fulla potential på grund av problemet med knät. Vårt medicinska team har jobbat stenhårt tillsammans med Steve för att hålla honom tillgänglig, men för att ”Steve” ska kunna göra både sig själv och laget rättvisa på sikt krävs ett ingrepp, och vi väljer att göra det nu i stället för efter säsongen, säger sportchef Jesper Jansson till klubbens hemsida.

Bubacarr själv om skadan:

– Det har varit frustrerande att inte kunna visa upp mig från min bästa sida under tiden jag har besvärats av den här skadan, men jag kommer att komma tillbaka starkare och ser fram emot att få bidra till laget under nästa år och kämpa tillsammans för att nå våra drömmar, säger han.