Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Hammarby-talangen Jayson Ezeb jagas av storklubbar

Hammarbytalangen Jayson Ezeb, 15, drar till sig utländskt intresse.

Anfallaren har även varit en del av Sveriges U17-landslag men jagas nu av flera europeiska klubbar som vill värva honom, erfar SportExpressen.

Jayson Ezeb, 15, spelar till vardags för Hammarbys P15-lag. Utöver spel i Hammarbys P15-lag har Ezeb också fått chansen i U17, och han har också varit en del av Sveriges P15-landslag. Ezeb fick bland annat speltid i dubbelmötet mot Norge i septembersamlingen. 

– Det här är förstås ett fint kvitto för såväl Jayson och Liam som Bajens akademi. Vi ser fram emot att se dem i den blågula dressen, sa akademichef Jocke Rydberg då.

Sedan en tid tillbaka finns det också ett utländskt intresse för spelaren.

Jagas av toppklubbar

Enligt SportExpressens uppgifter har europeiska klubbar som Juventus, Feyenoord, Atalanta och Groningen visat ett konkret intresse för Ezeb och velat värva honom.

Spelaren själv har dock inte fattat något slutgiltigt beslut om klubbval eller sin framtid, och ett sådant beslut kan komma under de närmaste veckorna. Ezeb har utöver sin sejour i Hammarby även tidigare representerat Nacka FC och Tyresö. Han beskrivs som en lång och snabb anfallare med god teknik.