Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Hammarby skriver kontrakt med Aidoo

Foto: Andreas L Eriksson
Foto: Andreas L Eriksson

Hammarby förstärker backlinjen inför den kommande säsongen.

20-åriga Joseph Aidoo, som lånades in till klubben i somras, har skrivit på ett treårskontrakt med Bajen.

– Det känns väldigt bra, och jag är väldigt lycklig att få ansluta till den stora familjen, säger Aidoo till klubbens hemsida.

Efter att den 20-åriga ghananen Joseph Aidoo lånats in till Hammarby från Inter Allies i somras så spenderade han merparten av sin tid i U21-serien. Men i Bajens sista hemmamatch för säsongen mot Malmö FF så fick han chansen i startelvan då Richard Magyar saknades.

Och fansen kan räkna med att få se betydligt mer av den unga mittbacken framöver. Aidoo har nämligen skrivit på ett treårskontrakt med klubben.

– Vi är jättenöjda med de steg Joseph har tagit under sin tid hos oss. Han har nyss fyllt 20 år men ändå visat stor mognad i sättet han tagit sig an att komma till en ny kontinent och spela elitfotboll, och han har kommit väldigt bra in i gruppen. Joseph är en snabb och stark spelare med internationell spelstil, och kan vi utveckla honom ännu mer i positionsspelet som är lite annorlunda än vad han är van vid är jag övertygad om att han kommer att bli en väldigt bra mittback, säger Hammarbys sportchef Mats Jingblad till klubbens hemsida.

"Jag njuter av det"

Även Aidoo är väldigt nöjd med att han och klubbens har kommit överens.

– Det känns väldigt bra, och jag är väldigt lycklig att få ansluta till den stora familjen. Jag trivs väldigt bra i laget och jag ser mina medspelare i Hammarby som mina bröder. Det var en liten omställning att komma hit, men jag har anpassat mig mer och mer ju längre jag varit här. Att få debutera i A-laget var fantastiskt och jag njuter av att få spela inför storpublik. Nu ska jag satsa allt för att fortsätta utvecklas och bidra till att Hammarby håller en jämn, hög nivå, säger han.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!