Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hammarby och Tankovic diskuterar en förlängning

Muamer TankovicFoto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN

Daniel Sundgren är muntligen överens med den grekiska klubben Aris - och väntas åka ner och skriva på kontraktet i juni. 

Dessutom har Hammarby och Muamer Tankovic pratat om en eventuell förlängning av mittfältarens kontrakt. 

Det och mycket annat tar Daniel Kristoffersson och Noa Bachner upp i veckans avsnitt av allsvenska podden Disco & Noa. 

I veckans avsnitt av podden Disco & Noa berättar Daniel Kristoffersson när AIK:s högerback Daniel Sundgren åker ner till Grekland för att skriva på för sin nya klubb Aris - och att Hammarby diskuterar förlängning med mittfältaren Muamer Tankovic.  

– Sundgren förväntas åka ner till Grekland och skriva på kontraktet i juni. Till 99.9% säkerhet så blir det en övergång i sommar, säger Daniel Kristoffersson.

Kan förlänga med Bajen

Dessutom avhandlar Daniel Kristoffersson och Noa Bachner den senaste veckans stora samtalsämne, upptrappningen och konflikten mellan supportrar och polis som eskalerade efter helgens derby mellan Djurgården och AIK.  De pratar om filmerna som spridits på sociala medier och även problematiken i det som ligger bakom konflikten. 

”Känns som hål i huvudet”

Uttalanden om TIFO från polisens pressekreterare Ola Österling tas även upp i veckans podd.

– Det känns ju som helt hål i huvudet, vad har tifon med det här är att göra? Ska man ta bort tifon då är man ju helt snett på det, säger Kristoffersson i podden.

Detta och mycket mer i veckans avsnitt som du kan lyssna på här. 

 

FILIP LINDFORS