Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hammarby nära dubbla värvningar från rivalerna

Foto: DENNIS YLIKANGAS / BILDBYRÅN
Foto: JOHAN AXELSSON / BILDBYRÅN
Foto: DANIEL STILLER / BILDBYRÅN / BILDBYRÅN

Hammarby är bara detaljer från att värva Dennis Widgren från Östersunds FK - och en övergång kan bli klar redan den här veckan. 

ÖFK:s vänsterback kan ersätta Neto Borges som är på väg att säljas. 

Enligt SportExpressens uppgifter är hans agenter just nu i England och Brighton för att diskutera en övergång till Premier League-klubben. 

SportExpressen har tidigare avslöjat att Hammarby är nära att värva Dennis Widgren från Östersund. Vänsterbacken kommer som bosman och en övergång ser ut att kunna bli klar den här veckan. 23-åringen kan då ersätta Neto Borges, som haft en succésäsong i allsvenskan med Hammarby. 

Borges med en succésäsong

Han var bland annat nominerad som årets Nykomling i Allsvenskans stora pris, ett pris som vanns av lagkamraten Muamer Tankovic. 

Brassen har intresse på sig från flera olika håll och enligt SportExpressens uppgifter är Premier League-klubben Brighton Hove Albion en av klubbarna som scoutat spelaren under våren. Nu kan en affär vara på gång. 

Befinner sig i Brighton 

Hans agenter befinner sig just nu i England för att diskutera en övergång i Januarifönstret, detta enligt flera samstämmiga uppgifter till SportExpressen.  Hammarby har dock inte mottagit något officiellt bud från den engelska klubben. 

Bajen ska helst vilja ha kvar Borges fram till sommaren, men däremot kan de tänka sig att sälja om de får ett bud som är för bra för att tacka nej till. 

Det finns också intresse för Borges från ett par andra mindre ligor i Europa. 

Hammarby jobbar också även på att värva Darijan Bojanic från Helsingborg. Mittfältaren har Bajen som förstaval och kan även han skriva på för Bajen den här veckan. 

 

FÅ BÄST KOLL: Följ Hammarby – direkt i Messenger