Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Hammarby kan ta in 23-årig brasilianare

Jean Carlos De Brito
Sportchefen Jesper Jansson Foto: BILDBYRÅN

DOHA. Hammarby sålde nyligen Neto Borges till KRC Genk för 20 miljoner kronor. 

Enligt SportExpressens uppgifter jobbar nu Bajen på att ta in ytterligare en spelare från Brasilien - där Jean Carlos De Brito från Clube Atlético Tubarão är ett av namnen som klubben jobbar på. 

Hammarby gjorde nyligen den största försäljningen i klubbens historia då KRC Genk köpte Neto Borges för omkring 20 miljoner kronor. Brassen kom inför den här säsongen från Clube Atlético Tubarão  och då betalade Hammarby bara drygt en miljon kronor för spelaren. 

Inför den här säsongen har Bajen sedan tidigare gjort klart med Dennis Widgren och Darijan Bojanic, som anlände som bosmanspelare från Östersund respektive Helsingborg. Samtidigt är Jiloan Hamad på väg att lämna klubben då hans kontrakt gått ut och även Björn Paulsen kan komma att försvinna då Ingolstadt och DSC Arminia Bielefeld har lagt bud på mittbacken, och även St Pauli är intresserade. 

Tyska klubbar med bud på Paulsen

Buden har dock än så länge nobbats av de gröntvita. Återstår att se om klubbarna i Zweite Bundesliga återkommer med nya bud inom de närmaste dagarna. 

Samtidigt kan Hammarby vara på väg att värva ytterligare en spelare från Brasilien och klubben Clube Atlético Tubarão, samma klubb som Neto Borges kom ifrån. 

Kan värva brasse igen 

Enligt SportExpressens uppgifter ha Bajen ett par uppslag som man jobbar med, 23-årige där ytterbacken Jean Carlos De Brito är ett av namnen som Hammarby överväger att ta in. 

Hammarby ska ha scoutat honom under en resa ner till Brasilien och trots värvningen av Dennis Widgren ska det vara aktuellt att ta in de 23-årige Brito. I och med Hammarbys samarbete med IK Frej i superettan finns det möjligheter för Hammarby att värva spelare och till en början låta dem spela med Frej för att anpassa sig till den nya miljön i en lägre serie än allsvenskan.

 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!