Bajen lånar in 25-årige anfallaren Alexssander Medeiros de Azeredo från Resende FC. Foto: hammarbyfotboll.seBajen lånar in 25-årige anfallaren Alexssander Medeiros de Azeredo från Resende FC. Foto: hammarbyfotboll.se

Bajen lånar in 25-årige anfallaren Alexssander Medeiros de Azeredo från Resende FC.

 Foto: hammarbyfotboll.se
Hammarbytränaren Nanne Bergstrand får förstärkning. Foto: Andreas L ErikssonHammarbytränaren Nanne Bergstrand får förstärkning. Foto: Andreas L Eriksson
Hammarbytränaren Nanne Bergstrand får förstärkning. Foto: Andreas L Eriksson

Hammarby förstärker – brasse-anfallare klar

Publicerad

Här är Hammarbys senaste värvning.

Bajen lånar in 25-årige anfallaren Alexssander Medeiros de Azeredo från Resende FC.

Lånet sträcker sig säsongen ut.

- Alex är en spelare med bra spelförståelse och är en bra avslutare. Han är en spelande forward som kan tillföra en hel del i vårt offensiva spel, säger tränaren Nanne Bergstrand till Hammarbys officiella hemsida.

Hammarby har länge varit på jakt efter en anfallare och försökte efter säsongen köpa loss Jakob Orlov från norska Brann. Orlov hade varit på lån sedan sommaren men övergången sprack då klubbarna inte kunde enas om en övergångssumma.

Nu blir det i stället en brassevärvning för Hammarby.

Det handlar om den 25-årige anfallaren Alexssander Medeiros de Azeredo från Resende FC.

"Goda förhoppningar"

Tidigare har han också spelat i Botafogo och Joinville samt för klubbar i Förenande Arabemiraten och Thailand. Lånekontraktet sträcker sig säsongen ut.

- Det är alltid knepigt att uttala sig om hur lång tid en spelare behöver för att anpassa till fotbollen här. Den svenska fotbollen är ju fysisk, men det brukar vara enklare för spelare med bra spelförståelse att komma in i en ny fotbollsmiljö. Med tanke på de erfarenheter jag har av den här typen av värvningar sedan tidigare har vi goda förhoppningar om att Alex snart kommer att anpassa sig, säger Nanne Bergstrand till Hammarbys officiella hemsida.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag