Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Officiellt: Israelsson lämnar för Zwolle

Foto: Claudio Bresciani/Tt / TT NYHETSBYRÅN
Foto: Gugge Zelander

SportExpressen kunde tidigare i veckan avslöja att Erik Israrelsson varit och besökt holländska PEC Zwolle.

Nu är affären klar.

– Jag vill tacka alla ledare, spelare och inte minst alla fantastiska supportrar för tre fantastiska år i Hammarby, säger Israelsson till Hammarbys hemsida.

Tidigare på lördagsförmiddagen berättade Hammarbys sportchef Mats Jingblad att Hammarby fått ett bud på mittfältaren Erik Israelsson.

Bara timmar senare blev Israelsson klar för en flytt till Eredivisie och PEC Zwolle.

– Jag är stolt över att ha fått möjligheten att representera Hammarby och har alltid gjort mitt bästa. Nu väntar nya erfarenheter för mig men jag kommer aldrig att glömma hur fansen fick mig att känna mig uppskattad, säger Erik Israelsson.

Totalt spelade mittfältaren 76 matcher i den grönvita tröjan, fördelat på tre säsonger.

Erik Israelsson lämnar Hammarby

2015 utsågs han till årets spelare i klubben.

– Jag vill tacka alla ledare, spelare och inte minst alla fantastiska supportrar för tre fantastiska år i Hammarby. J Jag önskar Hammarby all lycka i framtiden

Hammarbys sportchef Mats Jingblad:

– Erik har varit en väldigt viktig och uppskattad spelare för oss och vi önskar honom all lycka i sin nya klubb. Det här är andra utlandsförsäljningen på kort tid från Hammarby och att våra spelare är intressanta på en internationell marknad är ett tydligt bevis på att verksamheten utvecklas bra.

– Nu fortsätter arbetet med komplettera truppen och förhoppningsvis kommer vi kunna förstärka laget inom kort, säger avslutar Mats Jingblad.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!