Mats Jingblad och Nanne Bergstrand Foto: Niklas LarssonMats Jingblad och Nanne Bergstrand Foto: Niklas Larsson
Mats Jingblad och Nanne Bergstrand Foto: Niklas Larsson
Foto: Magnus Liljegren/All Over PressFoto: Magnus Liljegren/All Over Press
 Foto: Magnus Liljegren/All Over Press

Hammarby är hemma från sin scoutingresa

Publicerad

Hammarby är hemma från sin scoutingresa i Brasilien.

Där har sportchefen Mats Jingblad och scoutingchefen Mikael Hjelmberg varit i Rio de Janeiro och Fortaleza för att spana in offensiva förstärkningar.

Nu kan en anfallare snart vara på ingång.

– De har varit och spanat in ett par intressanta spelare som vi haft ögonen på tidigare. Både på lång och på kort sikt, säger Hammarbys vd Henrik Kindlund.

Det var förra lördagen som sportchefen Mats Jingblad och scoutingchefen åkte ner till Brasilien för att scouta nyförvärv.

Efter att HIF värvat Linus Hallenius och värvningen av Jakob Orlov gått i stöpet har Bajen nu siktat in sig på en brasse-anfallare.

Jingblad och Hjelmberg kom hem natten mot måndag.

Ingen anfallare var med dem hemåt men det kan nu komma att bli en anfallsvärvning inom kort.

Det bekräftar Bajens vd Henrik Kindlund.

"Vi har ju tappat Linus"

– Mats och Mikael kom hem i natt. De har varit nere och tittat på spelare som vi har haft ögonen på tidigare. Det är både på lång och kort sikt, säger han.

Kan det komma in en anfallsvärvning snart alltså?

– Vi har ju tappat Linus och som sagt har vi kollat på spelare i Brasilien både på lång och kort sikt. Så vi får se lite vad som händer. Det är inte omöjligt.

Vilka områden har de sett spelare i?

– De har varit i Rio de Janeiro vet jag och även lite i de norra delarna. Fortaleza tror jag också att de var och spanade in spelare i. Det finns ett par intressanta spelare. Sedan får vi som sagt se vad som händer.

Hur ser du på cupmatchen mot Ljungskile i kväll?

– Det blir spännande och gruppen är ju helt öppen nu efter gårdagens resultat där Syrianska vann över Djurgården. Man får ändå säga att Syrianska har gjort det riktigt bra.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag