Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Skrällen: Han kan bli lagkamrat med Zlatan

Nikola Djurdjic
Foto: ANDREAS HILLERGREN/TT / TT NYHETSBYRÅN
Enligt SportExpressens uppgifter jagas han av Zlatan Ibrahimovics Los Angeles Galaxy.
Foto: CHRIS CARLSON / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: JAE C. HONG / AP TT NYHETSBYRÅN

Vidar Örn Kjartansson lånas ut från FC Rostov till Hammarby fram till den 15 juli. 

Enligt SportExpressens uppgifter vill nu Los Angeles Galaxy låna Nikola Djurdjic - och förhandlingar pågår mellan klubbarna. 

 
FÅ BÄST KOLL: Följ Hammarby – direkt i Messenger 

Los Angeles Galaxy, med lagkaptenen Zlatan Ibrahimovic i spetsen, vann premiären mot Chicago Fire efter att svensken nickat in 2-1-målet i slutminuterna. Därmed fick Galaxys nybygge den perfekta starten på MLS-säsongen. Men i förra veckan kom rapporter om att Zlatan fått problem med en hälsena och han stod också över senaste ligamatchen mot Dallas. 

Förlorade utan Zlatan 

En match som Los Angeles förlorade med 2-0. Sedan dess har det rapporterats i LA Times om att det är stor osäkerhet kring Zlatan Ibrahimovic skada och att han även kan missa hemmamatchen mot Minnesota United FC. Därför är Galaxy på jakt efter en anfallsförstärkning då klubben sålt Ola Kamara till Kina. 


Vill ha Djurdjic på lån

Och enligt SportExpressens uppgifter förhandlar Galaxy med Hammarby om att låna Nikola Djurdjic. Ingenting är klart eller påskrivet men samtal mellan parterna pågår. Om klubbarna kommer överens om de sista detaljerna och spelaren kommer överens med klubben om de personliga villkoren så åker Djurdjic över till Los Angeles i nästa vecka för att genomgå den obligatoriska läkarundersökningen.  Hammarby gjorde i går klart med ett lån av Vidar Örn Kjartansson. Klubben lånar den isländske anfallaren fram till den 15 juli.