Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gustafssons svar efter intresset från Danmark

Foto: STEFAN JERREÅNG/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: PETER HOLGERSSON / BILDBYRÅN
Foto: PETER HOLGERSSON / BILDBYRÅN

Danska Ålborg har Jens Gustafsson som huvudkandidat till jobbet som ny tränare för klubben. 

Själv är IFK Norrköpings manager fåordig om intresset och vill heller inte kommentera om han för samtal om att förlänga sitt kontrakt med ”Peking.”

- Den frågan får Peter Hunt svara på, säger Gustafsson. 

SportExpressen kunde i helgen avslöja att danska Ålborg har IFK Norrköpings manager Jens Gustafssson som huvudkandidat till jobbet som ny tränare. Detta efter att förre tränaren Jacob Friis lämnat klubben på grund av personliga skäl. Efter segern mot Hammarby på Tele2 i går var Gustafsson fåordig om Ålborgs intresse och han ville heller inte prata om att gå in i nästa säsong med ett utgående kontrakt. 

- Det är inget jag vill lyfta upp i media i det här läget. Just nu kan jag konstatera att jag varit i Norrköping i fyra och ett halvt år och är väldigt nöjd med det och jag hoppas bli här fem och ett halvt år också, säger han. 

Pratar du med klubben om en förlängning?

- Den frågan får Peter Hunt (IFK Norrköpings ordförande) svara på. 

På en rak fråga, har du haft ett möte med Ålborg?

- Jag har kommenterat det i lokal medier och jag tror vi stannar där. Jag är alldeles förträffligt nöjd över att vara i IFK Norrköping.