Hammarby dumpar Gershon Koffie. Foto: Andreas L Eriksson / BILDBYRÅNHammarby dumpar Gershon Koffie. Foto: Andreas L Eriksson / BILDBYRÅN
Hammarby dumpar Gershon Koffie. Foto: Andreas L Eriksson / BILDBYRÅN
Foto: Jonas Ekströmer/Tt / TT NYHETSBYRÅNFoto: Jonas Ekströmer/Tt / TT NYHETSBYRÅN
 Foto: Jonas Ekströmer/Tt / TT NYHETSBYRÅN

Gershon Koffie lämnar Hammarby omgående

Publicerad

Den 15 januari blev mittfältaren Gershon Koffie klar för Hammarby.

Men efter bara några månader är han nära att lämna klubben - och lånas ut till New England Revolution i MLS.

- Så är fotbollen ibland. Jag hoppas att allt är klart snart, säger han.

Det var i januari som Hammarby presenterade mittfältaren Gershon Koffie som klubbens nyförvärv.

Då kom mittfältaren från en sejour i MLS där han bland annat spelat för New England Revolutions.

Men efter bara några månader som Hammarby-spelare står det nu klart att mittfältaren är nära att lämnade Bajen.

Nära en utlåning

En utlåning tillbaka till sin förra klubb är nära förestående.

Det bekräftar också spelaren själv.

- Jag hoppas att allt att är löst när Hammarby kommer tillbaka från sin bortamatch. Det handlar om en utlåning till MLS och New England Revolutions. Reglerna i MLS säger att du får gå tillbaka till klubben du spelat för senast, säger mittfältaren.

Är du förvånad att det blir så här?

- Nej, inte alls. Det är fotboll och allt kan hända. Du får hoppas på det bästa men också vara förberedd på det bästa. Jag trivs bra i Stockholm och förhoppningsvis är jag tillbaka starkare efter det här.

- MLS slutar i oktober och sedan är det Play off in i december så förhoppningsvis är jag tillbaka här i Hammarby till försäsongen inför nästa år, säger han.

En match i allsvenskan och två i en Svenska cupen var det den 27-årige mittfältaren hann med i Hammarby.

Det amerikanska transferfönstret stänger på natten mot tisdag.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag