Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Franska klubben ute efter Vecchia

Foto: JOHAN BERNSTRÖM / BILDBYRÅN
Foto: MAXIM THORE / BILDBYRÅN

Intresset för Stefano Vecchia växer.

Enligt SportExpressens uppgifter har franska Toulouse erbjudit 25-åringen ett kontraktsförslag på tre år - som spelaren ska ta ställning till.

– Det är en stor och intressant förening, säger han om Toulouse intresse. 

Stefano Vecchia, 25, har stått för en stark allsvensk säsong i Sirius. Med tolv mål och sex assist råder det ingen tvekan om att Vecchia fått sitt stora genombrott. Klubbar som Djurgården och Malmö FF har försökt värva Vecchia men utan att lyckas.

Vecchias kontrakt med Sirius löper ut efter säsongen och det står redan klart att han lämnar klubben - och intresset är redan nu stort på sina håll. Rosenborg har visat intresse och lagt fram ett kontrakt något som SportExpressen skrev om i förra veckan.

Fransk klubb erbjuder kontrakt

Men det finns konkret intresse även utanför Skandinavien.

Enligt uppgifter till SportExpressen har franska Toulouse erbjudit Stefano Vecchia ett kontraktsförslag på tre år och spelaren har haft kontakt med den franska klubben.

– Det stämmer att jag har ett kontraktsförslag att ta ställning till från Toulouse. Det är en stor och intressant förening, säger Stefano Vecchia till SportExpressen.

Spelaren har dock ännu inte bestämt sig angående sin framtid och ett definitivt beslut lär dröja men redan nu är intresset alltså stort på sina håll. 

Toulouse ligger just nu sjua i Ligue 2 på 19 poäng, två poäng bakom tredjeplacerade Troyes och tre poäng bakom tvåan Grenoble.

LÄS MER: Djurgården och Malmö FF försökte värva Stefano Vecchia i somras - Blåränderna la fram ett kontraktsförslag.