Förtroende trots tunga starten: ”Är den bästa ”

Darijan Bojanic.
Foto: MAXIM THORE / BILDBYRÅN
Stefan Billborn.
Foto: KENTA JÖNSSON / BILDBYRÅN

Åtta i tabellen i fjol. Fyra poäng på fyra matcher i inledningen av säsongen 2021. 

Men förtroendet för Stefan Billborn är inte skadat, enligt Darijan Bojanic.

– Han kan jävligt mycket fotboll. Så det är bara för oss andra att suga in och försöka göra det han vill, säger mittfältaren. 

Hammarbys säsongsinledning har bara resulterat i fyra poäng på fyra matcher, någonting som har lett till diskussion om Stefan Billborns framtid som tränare i klubben. 

Efter 1-1 mot Häcken på hemmaplan, en match som Darijan Bojanic inledde på bänken uttrycker mittfältaren starkt förtroende för tränaren. 

– Jag gillar Billborn och hans sätt att se på fotboll, han kan jävligt mycket fotboll. Så det är bara för oss andra att suga in och försöka göra det han vill.

Är det mer ni som inte presterar som spelare än han som inte presterar som tränare? 

– Ja, det skulle jag nog säga. Sedan jag kom hit 2019 så tycker jag att Billborn är den bästa vad gäller fotboll, han kan mycket fotboll och instruerar på ett riktigt bra sätt, han är jävligt tydlig. 

Vad behöver ni göra för att vända på det här då? 

– Jag vet inte, det är skitsvårt att svara på. Vi får kolla vad som gick fel i första, vad vi kan göra bättre, vad vi gör dåligt.

Hur ser du på er säsongsinledning? 

– Vi är inte nöjda, vi vill mer. Jag tycker att vi har jävligt bra lag, bra spelare, när vi väl får det att stämma är vi bra. Vi måste klara det under längre perioder.