Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Forrest Lasso klar för Gif Sundsvall

Foto: Image of Sport / TT NYHETSBYRÅN
Foto: Image of Sport / TT NYHETSBYRÅN

Gif Sundsvall har gjort klart med ytterligare ett nyförvärv inför den allsvenska återkomsten. 

Under tisdagen presenterades den amerikanske försvararen Forrest Lasso, 28, av klubben. 

– Det är en dröm som går i uppfyllelse, säger han till klubbens hemsida. 

Under måndagen blev Saku Ylätupa klar för Gif Sundsvall där han väntas bli en offensiv nyckelspelare och nu har klubben gjort klart med ett defensivt nyförvärv.  På sin hemsida meddelar klubben att de gjort klart med den amerikanske försvararen Forrest Lasso. 

Den reslige försvararen mäter 196 centimeter och kommer närmast från Tampa Bay Rowdies i USL där han varit lagkapten och utsetts till årets försvarare vid tre tillfällen.

– Lasso är en spelare som har fina kvaliteter som vi vill komplettera vårt försvarsspel med. Han är en bra duellspelare och har fina ledarkvaliteter, säger sportchef Urban Hagblom till hemsidan.  

Lasso själv ser fram emot flytten: 

– Att få spela i en högstsaliga i Europa är en dröm som går i uppfyllelse, säger han. Att få spela mot nya spelare med olika egenskaper kommer utan tvekan att bli en utmaning, men jag tror att den bara gör mig starkare, säger han till klubbens hemsida och fortsätter:

– Jag är exalterad över varje del i det här äventyret och jag är väldigt tacksam för möjligheten.