Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgift: Guldhjälten kan återvända till Djurgården

I veckans podcast "Disco & Noa" lottar Expressens Daniel Kristoffersson och Noa Bachner ut en signerad Djurgården-tröja från 2011/12. Så här tävlar du.
Kári Árnason i isländska landslagetFoto: SEBASTIEN NOGIER / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Kári Árnason i Djurgården 2006Foto: LENNART MÅNSSON / © BILDBYRÅN

Kári Árnason, 37, kan vara på väg tillbaka till Djurgården. 

Sportchefen Bosse Andersson säger till Fotbollskanalen att han varit i kontakt med guldhjälten från 2005. 

– Jag pratade i telefon med honom förra veckan, säger Andersson till sajten. 

Djurgården är på jakt efter mittbackar inför den allsvenska premiären. Nyligen sålde klubben Marcus Danielson till kinesiska Dalian för runt 50 miljoner kronor och samtidigt har talangen Alexander Abrahamsson tvingats till operation.

Nu avslöjar Fotbollskanalen att ett oväntat namn kan vara på väg in.

Kári Árnason vann guld med Djurgården 2005 innan karriären fortsatte i bland annat Århus, Aberdeen, Rotherham, Malmö FF och Gençlerbirliği. Allra senast spelade han för Víkingur hemma på Island.

Han har hunnit bli 37 år gammal – och är aktuell för ett korttidskontrakt med Djurgården.

– Det kommer att spekuleras hela tiden. Jag känner Kári Árnason och jag pratade i telefon med honom förra veckan, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson till Fotbollskanalen.

Sotirios Papagiannopoulos aktuell

På frågan om Árnason är aktuell eller inte svarar Andersson:

– Jag kan bekräfta att jag pratade i telefon med honom, absolut. Att han skulle vara aktuell för Djurgården är en annan sak.

SportExpressen har tidigare avslöjat att Djurgården har FC Köpenhamns Sotirios Papagiannopoulos som ett av huvudspåren i jakten på en ersättare till Marcus Danielson.