Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Flera tunga namn saknas för Örebro

Kevin Walker är skadad och missar matchen.
Foto: MAXIM THORE / BILDBYRÅN
Jake Larsson är inte återställd från sjukdom.
Foto: TOBIAS STERNER / BILDBYRÅN

Premiär mot IFK Göteborg.

Då saknar Örebro SK flera tunga namn i matchtruppen.

Efter en stark avslutning på 2020 slutade Örebro SK sjua i allsvenskan. I lördagens premiär möter ÖSK fjolårets tolva - storsatsande IFK Göteborg.

Inför mötet på Behrn arena har Örebro dragits med flera skador, däribland på nyförvärvet Kevin Walker, innermittfältaren Johan Mårtensson och vänsterbacken Kevin Wright. 

När ÖSK släppte sin matchtrupp till lördagens match saknades både Walker och Wright. De båda missade också påskhelgens genrep mot superettanlaget Akropolis. 

Saknas i truppen gör också yttern Jake Larsson, 22. ÖSK:s manager Axel Kjäll meddelar att Larsson ännu inte är helt återställd från en sjukdomsperiod. 

Tillbaka i truppen är dock Johan Mårtensson. Innermittfältaren har missat de två sista träningsmatcherna inför allsvenskan efter att han tvingades bryta träningsmatchen mot Malmö FF efter en smäll i mitten av mars.