Foto: Daniel Stiller
 Foto: Daniel Stiller

Flavio: "Det var det här jag drömde om"

Publicerad
Uppdaterad
Han avgjorde cupfinalen med sitt 2-0-mål - det andra mot IFK Göteborg på en vecka.
Efteråt firade brassestjärnan Flavio klubbens andra titel för säsongen.
- Det var det här jag drömde om när jag kom hit, säger han.
Brasseanfallaren Antonio Flavio, 22 värvades till AIK i somras - och gjorde stor succé i allsvenskan.
I går satte han också slutresultatet, 2-0 och såg till att "Gnaget" tog sin andra titel då man vann finalen av Svenska cupen på Råsunda.
Flavio om sitt avgörande 2- 0-mål i den 90:e minuten.
- Det var en snabb kontring där jag först gav bollen till Ivan för att han skulle komma i ett bra läge. Det fick han också och därför blev jag förvånad när jag fick tillbaka bollen.

"Fantastiska fans"

Flavio fortsätter.
- Men sedan fattade jag att Ivan (Obolo) inte hade någon möjlighet att göra mål så då passade han mig i stället. Jag tog emot bollen och såg att målvakten tog ett steg till höger.
- Då la jag bollen i det andra hörnet, säger han.
Hur känns det att vinna två titlar din första säsong i AIK?
- Det känns underbart att vinna dubbeln och att få fira tillsammans med våra fantastiska fanns.
- Jag drömde om det här när jag kom till klubben och jag tycker att det gått bra och jag är nöjd att jag varit med och bidragit med en del mål.

Fem mål i serien

Totalt har Flavio gjort fem mål i allsvenskan och ett i Svenska cupen.
- Jag kom hit med en inställning med att jag inte kunde lova något och nu har allt gått bra och jag har jobbat hårt och gjort mål under en längre period och regelbundet. Nu ser jag fram emot näst år med AIK och att få spela kval till Champions League.
Flavio
- Vi ska fira med fansen nu. det känns bra att kunna ge tillbaka något till dem. Det är unikt att vinna med fansen. Sedan bär det ut på stan

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag