Foto: Dan Peled / Epa / TtFoto: Dan Peled / Epa / Tt
 Foto: Dan Peled / Epa / Tt
Foto: Johanna LundbergFoto: Johanna Lundberg
 Foto: Johanna Lundberg

Fejzullahu öppnar för en flytt till Djurgården

Publicerad

ABU DHABI. Erton Fejzullahu är fortfarande klubblös - men saknar inte alternativ.

Anfallaren utesluter inte en flytt till Djurgården trots att han förhandlar med turkiska Gaziantepspor och har anbud från Kina.

- Gaziantepspor har skickat två förslag som jag tackat nej till. Vi får se vad om händer, säger han.

Det var den 16 november som Erton Fejzullahu bröt sitt kontrakt med Beijing Guoan FC. Sedan dess har han varit klubblös och tränat med Djurgården.

Klubben har också kommit med ett kontraktsförslag till anfallaren - som han nobbat.

När Djurgården startade upp träningen fanns Erton med.

Ännu har inget beslut tagits om hans framtid men klart är att han inte saknar anbud.

Har nobbat utländska bud

Turkiska Gaziantepspor vill värva honom och förhandlingarna mellan parterna har pågått ett tag.

- Det stämmer. De har skickat två bud som jag har tackat nej till. Vi får se vad som händer. Jag har en del andra bud från Turkiet också. Även från Kina har det trillat in bud.

När vill du ha allt klart?

- Svårt att säga. Det kinesiska fönstret stänger väl inte förrän i mars om man skulle vilja vänta på det. Jag är öppen för det mesta och det känns bra att jag har en del alternativ att välja på.

Kan återvända till Djurgården

Utesluter du en flytt till Djurgården?

- Nej, det gör jag inte. Jag är öppen för det mesta som jag sagt tidigare. Men nu har jag tränat på här med Djurgården och ingenting har hänt efter det.

- De vet om min situation. Sedan får vi se vad det blir för något.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag