Foto: Nils Petter Nilsson
 Foto: Nils Petter Nilsson

Fansen hyllade AIK - före matchen

Publicerad
Uppdaterad
Här tas Svenska mästarna emot av fansen inför cupfinalen i eftermiddag.
När AIK:s spelarbuss anlände till Råsunda hade uppåt 1500 supportrar samlats för att hylla de svenska mästarna - med fyrverkerier, ramsor och bengaliska eldar.
AIK:s spelarbuss anlände till Råsunda cirka en och en halv timme innan avspark för cupfinalen mot IFK Göteborg på Råsunda i eftermiddag.
Cirka 1500 AIK-fans hade då samlats utanför Råsunda för att ta emot de regerande svenska mästarna.
AIK-spelarna hyllades med fyrverkerier och bengaliska eldar -samtidigt som fansen sjöng ”SM-guld, SM-guld, SM-guld.”
Bussen eskorterades av poliser och hyllningarna kring Råsunda gick lugnt och städat till.
Avspark för matchen är 16.00.
Bojan Djordjic börjar på bänken för AIK och istället så får Martin Mutumba flytta ut till vänster medan Kenny Pavey går in och ersätter Bojan och tar plats till höger på mittfältet. I övrigt startar AIK som i den förra matchen mot Blåvitt.


Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag