Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Få nyheter om ditt lag – i Messenger

Foto: FREDRIK SANDBERG/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: JÖRGEN JARNBERGER / BILDBYRÅN

Äntligen är allsvenskan i gång och du vet väl att du kan se alla mål från Sveriges bästa liga på SportExpressen.se.

Dessutom kan du följa ditt lag i Facebook Messenger och få alla nyheter skickade till dig i telefonen - enkelt, smidigt och supersnabbt! 


Klicka här - och kom i gång direkt med att följa DITT lag! 

Allsvenska premiären rivstartade under påsken med mängder av snygga mål och intensiva matcher. Som alltid kommer du kunna se alla matcher direkt på C More och alla mål på SportExpressen.se.

Nu kan du även enkelt följa dina lag direkt via SportExpressen i Facebook Messenger. Då får du alla artiklar, krönikor och tv-klipp om ditt lag skickade till dig - direkt i mobilen. Enkelt, smidigt och supersnabbt!

Med tre enkla knapptryck i sportboten väljer du vilket eller vilka lag du vill följa. När SportExpressen har publicerat en nyhet om ditt lag, så nås du av en notis i Messenger, och kan genast klicka dig in för att få hela nyheten eller se det senaste målet.

Så skaffar du SportExpressens Messenger-bot

I dagsläget kan du följa alla lag i allsvenskan, superettan, SHL,, hockeyallsvenskan, Premier League samt storklubbarna i Europa. Dessutom kan du följa Blågult och flera andra landslaget inför och under sommarens fotbolls-VM
Du får då nyheter, krönikör, tv-klipp med highlights och alla artiklar som handlar om just ditt eller dina lag - direkt i mobilen!

Kolla in de olika stegen i faktarutan här intill och börja följa ditt lag redan nu!