Foto: Johanna LundbergFoto: Johanna Lundberg
 Foto: Johanna Lundberg
Foto: Johanna LundbergFoto: Johanna Lundberg
 Foto: Johanna Lundberg

Erton Fejzullahu är klar för kinesisk klubb

Publicerad

Här är Erton Fejzullahus nya klubb.

Anfallaren är klar för Dalian Transcendence i Kina - och blir därmed lagkamrat med David Fällman.

Enligt uppgifter till SportExpressen ansluter han till Dalians träningsläger i dagarna.

För någon vecka sedan kunde SportExpressen berätta att anfallaren Erton Fejzullahu nobbat två bud från turkiska Gaziantepspor.

"Ansluter till träningslägret"

- Det stämmer. De har skickat två bud som jag har tackat nej till. Vi får se vad som händer. Jag har en del andra bud från Turkiet också. Även från Kina har det trillat in bud, sa Erton då.

Nu kan SportExpressen avslöja att det blir en flytt till Dalian Transcendence. Det är samma klubb om Gefles lagkapten David Fällman skrev på för och därmed blir de båda allsvenska profilerna lagkamrater i Dalian.

Erton Fejzullahu nobbar därmed Djurgården som gett honom ett kontraktsförslag som han tackat nej till.

Anfallaren ansluter till Dalians träningsläger i dagarna.

Den 27-årige ex-Djurgårdaren kommer senast från en sejour i just Kina. Där spelade han i Beijing Gouan i högstaligan. Totalt blev det 31 matcher och tolv mål för klubben innan kontraktet bröts förra året. Efter att kontraktet brutits har anfallaren tränat med Djurgården.

Erton Fejzullahu gjorde sju U21-landskamper och fem A-landskamper för Sverige innan han under förra året valde att byta landslag. Från Sverige till Kosovo. Erton har sina rötter i landet och är född i Pristina.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag