Erkan Zengin Foto: Janerik Henriksson/TtErkan Zengin Foto: Janerik Henriksson/Tt
Erkan Zengin Foto: Janerik Henriksson/Tt
Foto: Nils Petter NilssonFoto: Nils Petter Nilsson
 Foto: Nils Petter Nilsson

Erkan Zengin har köpt lägenhet i Stockholm

Publicerad

Erkan Zengin har köpt en lägenhet på en exklusiv adress på Östermalm i Stockholm. Men några planer på att flytta till Sverige och Allsvenskan finns inte - även om det går att tolka som att han lämnar dörren på glänt.

– Ja, det stämmer. Men jag kommer inte flytta till Sverige, säger Erkan Zengin.

Erkan Zengin är fortfarande ute på proffsäventyret i Turkiet. För närvarande tillhör svensken den turkiska klubben Eskisehirspor, som är hemmahörande i den turkiska andraligan.

Men vid sidan av fotbollen händer det en del. Erkan Zengin har köpt en lägenhet på en exklusiv adress på Östermalm i Stockholm.

Trots lägenhetsköpet finns det inga som helst planer på att flytta hem till Sverige och satsa på spel i Allsvenskan.

– Ja, det stämmer. Men jag kommer inte flytta till Sverige, säger Zengin till SportExpressen.

Är lägenhetsköpet kopplat till fotbollen? Jag menar, att du har en flytt på gång till Allsvenskan?

– Haha. Nej.

"Vi får se vad som händer"

Erkan Zengin berättar vidare att han för närvarande är väldigt nöjd med sin situation i Turkiet och inte har några som helst planer på att röra på sig.

– Nej, inte just nu. Jag har tankar på att stanna kvar här, säger Zengin.

Får vi se dig i allsvenskan igen?

– Jag vet inte. Vi får se vad som händer. Det är för tidigt att säga.

Finns det intresse?

– För vad?

För dig - har svenska klubbar hört av sig?

– Haha, mannen. Hoppa över de grejerna. Vilken allsvenskan...? Det där kommer sen.

Du vill inte nämna någon summa för lägenheten?

– Vi ses. Vi ses. Vi ses. Ciao.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag