Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅNFoto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
 Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅNFoto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
 Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
Foto: JOHAN VALKONEN / JOHAN VALKONEN/STELLA PICTURES STELLA PICTURESFoto: JOHAN VALKONEN / JOHAN VALKONEN/STELLA PICTURES STELLA PICTURES
 Foto: JOHAN VALKONEN / JOHAN VALKONEN/STELLA PICTURES STELLA PICTURES

Erkan Zengin bänkas i återkomsten till Bajen

Publicerad

Erkan Zengin är spelklar för Hammarby. 

Men enligt SportExpressens uppgifter bänkas han i kvällens match mot Brommapojkarna - då Stefan Billborna satsar på samma startelva som i senaste matchen mot IFK Göteborg. 

Erkan Zengin hann inte bli spelklar till senaste matchen mot IFK Göteborg. Han missade matchen trots att alla papper var klara. 

- Papprena hann inte in i tid, men alla papper är klara nu. Det kommer att bli klart till veckan till 100 procent, sa Zengin i tisdags. I fredags meddelade sedan Hammarby på sin officiella hemsida att nyförvärvet är spelklart till kvällens match mot Brommapojkarna. 

Erkan Zengin börjar på bänken

Mittfältaren kommer också att börja på bänken i kväll. Enligt SportExpressens uppgifter satsar Stefan Billborn på samma startelva som mot IFK Göteborg senast. Om inget oförutsett händer de sista timmarna innan matchen innebär det att bland annat Pa Dibba och Sander Svendsen får börja på bänken igen och att nyförvärvet Nikola Djurdjic återigen tar plats i anfallet. 

Jiloan Hamad avgjorde senast 

På Gamla Ullevi i tisdags avgjorde Jiloan Hamad på övertid när han satte 2-1 och därmed såg till så att Hammarby tog sin andra seger i rad. Ikväll kan Bajen, vid vinst mot BP, gå upp i ensam serieledning med full pott efter tre omgångar. 

Vann seriepremiären 

I premiären besegrade Hammarby Sirius med 3-1 hemma på Tele2 arena. Brommapojkarna vann sin senaste match mot BK Häcken med 2-0 hemma på Grimsta. Detta efter mål av nyförvärven Bajram Ajeti och Petar Petrovic.

SÅ SER HAMMARBY UT ATT STÄLLA UPP MOT BP

1. Johan Wiland 

--

2. Simon Sandberg 

5. David Fällman 

4. Björn Paulsen 

3. Vivaldo Borges dos Santos Neto 

---

19. Serge-Junior Martinsson Ngouali 

8. Jeppe Andersen 

 

7. Imad Khalili

22. Muamer Tankovic 

6. Jiloan Hamad 

---

14. Nikola Djurdjic

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag