Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Zengin är klar för Hammarby

Foto: NILS PETTER NILSSON
Foto: NILS PETTER NILSSON
Foto: NILS PETTER NILSSON

Hammarby får äntligen hem sin prestigevärvning. 

Enligt SportExpressens uppgifter skriver mittfältaren Erkan Zengin på ett kontrakt med Bajen fram till och med sommaren. 

Värvningen väntas bli officiell inom de närmaste dagarna.

Sedan Erkan Zengin bröt sitt kontrakt med turkiska Eskisehirspor har det spekulerats i en eventuell återkomst till Hammarby. Mittfältaren själv meddelade direkt efter att han brutit kontraktet att han flög hem till Stockholm, där han har en lägenhet.

Sedan dess har diskussionerna mellan parterna pågått under en längre tid -  och enligt SportExpressens uppgifter är nu en övergång klar. Zengin skriver ett kontrakt fram till och med sommaren och kommer att ansluta till Bajens trupp inom den närmaste tiden. Han har även klarat av den obligatoriska läkarundersökningen. 

Att Zengin blir klar för Bajen kommer att bli officiellt inom de närmaste dagarna. 

Samtidigt kan mittfältaren Gershon Koffie vara på väg att lämna Hammarby. 


Få nyheterna snabbast – ladda hem SportExpressens gratis app här. 

Gershon Koffie nära MLS

Där pågår diskussioner med en klubb i amerikanska MLS och båda parter är inställda på att hitta en lösning för spelaren. Koffie har tidigare varit utlånad till New England Revolution men anslöt till Bajen inför den här säsongen efter sejouren i USA. 

SportExpressen har förgäves sökt Hammarbys sportchef Jesper Jansson för en kommentar.