Foto: NILS PETTER NILSSONFoto: NILS PETTER NILSSON
 Foto: NILS PETTER NILSSON
Foto: NILS PETTER NILSSONFoto: NILS PETTER NILSSON
 Foto: NILS PETTER NILSSON
Foto: NILS PETTER NILSSONFoto: NILS PETTER NILSSON
 Foto: NILS PETTER NILSSON

Zengin är klar för Hammarby

Publicerad
Uppdaterad

Hammarby får äntligen hem sin prestigevärvning. 

Enligt SportExpressens uppgifter skriver mittfältaren Erkan Zengin på ett kontrakt med Bajen fram till och med sommaren. 

Värvningen väntas bli officiell inom de närmaste dagarna.

Sedan Erkan Zengin bröt sitt kontrakt med turkiska Eskisehirspor har det spekulerats i en eventuell återkomst till Hammarby. Mittfältaren själv meddelade direkt efter att han brutit kontraktet att han flög hem till Stockholm, där han har en lägenhet.

Sedan dess har diskussionerna mellan parterna pågått under en längre tid -  och enligt SportExpressens uppgifter är nu en övergång klar. Zengin skriver ett kontrakt fram till och med sommaren och kommer att ansluta till Bajens trupp inom den närmaste tiden. Han har även klarat av den obligatoriska läkarundersökningen. 

Att Zengin blir klar för Bajen kommer att bli officiellt inom de närmaste dagarna. 

Samtidigt kan mittfältaren Gershon Koffie vara på väg att lämna Hammarby. 

 

Få nyheterna snabbast – ladda hem SportExpressens gratis app här. 

Gershon Koffie nära MLS

Där pågår diskussioner med en klubb i amerikanska MLS och båda parter är inställda på att hitta en lösning för spelaren. Koffie har tidigare varit utlånad till New England Revolution men anslöt till Bajen inför den här säsongen efter sejouren i USA. 

SportExpressen har förgäves sökt Hammarbys sportchef Jesper Jansson för en kommentar. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag