Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Engvalls flytt till Djurgården stoppas

Bristol City har kallat tillbaka Gustav Engvall.
Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN

Bristol City har kallat tillbaka Gustav Engvall - och lånet till Djurgården stoppades i sista stund på grund av en skada på en av den engelska klubbens anfallare.

Nu är ett lån till Djurgården inte aktuellt inom de närmsta veckorna.

- Bristol har kallat tillbaka Gustav på grund av en skada på en av deras anfallare, sedan får vi se vad som händer säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson.

Allt var i princip klart för en övergång.

Djurgården var överens med anfallaren Gustav Engvall och Bristol City om ett lån säsongen ut.

Det enda som återstod var att skriva under de sista papprena och att spelaren skulle presenteras.

Skada på anfallare

Men då fick The Championship-klubben, som slåss om att hänga kvar, en skada på anfallaren Tammy Abraham. Utlåningen till Djurgården stoppades därmed.

Engvall var inbokad på hotell i Stockholm i en vecka, men har nu kallats tillbaka av Bristol City.

Det bekräftar Djurgårdens sportchef Bosse Andersson.

- Bristol har kallat tillbaka Gustav på grund av en skada på en av deras andra anfallare. Vi får se vad som händer och kommer att fortsätta ha diskussioner med Bristol, säger han.

Kan bli aktuell igen

En utlåning ska nu inte vara aktuell inom de närmsta veckorna - men kan eventuellt bli aktuell igenom om Abraham kommer tillbaka snabbt från sin skada eller om exempelvis Bristol City radar uppå segrar och ser ut att säkra en plats i The Championship till nästa år.