Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Efter kaoset - här är Ghoddos nya klubb

Foto: MATS ANDERSSON / TT NYHETSBYRÅN
Foto: JOHAN AXELSSON / BILDBYRÅN

Huesca eller Rennes?

Varken eller.

Östersund är överens med franska Amiens om Saman Ghoddos – och prislappen landar på cirka 40 miljoner kronor, enligt SportExpressens uppgifter.

Turerna kring Östersunds anfallsstjärna Saman Ghoddos har varit minst sagt många.

Först menade spanska Huesca att de skrivit kontrakt med 25-åringen, men Östersunds ordförande Daniel Kindberg dementerade påståendet.

Sen gick Kindberg, tillsammans med Ghoddos, ut med beskedet att de accepterat ett bud från franska Rennes. 

– Det var en timme före matchen som vi accepterade budet. Nu ska Saman få lov att åka ner dit och han har även lite kort pratat med klubben. Vi har ju inget problem med att ha Saman kvar, som ni förstår, sa Kindberg då.

Men det blir ingen flytt till klubben. I stället går Saman Ghoddos till ligakonkurrenten Amiens, en klubb som varit ute efter den iranske landslagsmannen  tidigare under sommaren. 

 

FÅ BÄST KOLL: Följ Östersund – direkt i Messenger 

 

ÖFK får 40 miljoner för Ghoddos

Enligt SportExpressens uppgifter är Östersund och Amiens överens om övergången och Ghoddos flyger i morgon till Frankrike för att slutföra dealen.

Prislappen för anfallaren, som gjort nio allsvenska mål under säsongen, väntas landa på cirka 40 miljoner kronor och Östersund ska även ha rätt till 20 procent av övergångssumman om Saman Ghoddos säljs vidare från Amiens.

I Frankrike blir Ghoddos lagkamrat med den svenske landslagsbacken Emil Krafth, som anslöt från Bologna tidigare under sommaren.

 

LÄS MER: Följ allsvenskan här – mål, highlights och direktrapport

LÄS MER: Allsvenskan 2018 – spelschema, resultat, ta