Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Eddahri förhandlar med en ny klubb

Se highlights från Sundsvalls sista match för säsongen
Omar Eddahri.Foto: NILS JAKOBSSON / BILDBYRÅN
Omar Eddahri.Foto: FREDRIK SANDBERG/TT / TT NYHETSBYRÅN

Omar Eddahri, 29, och Gif Sundsvall har gått skilda vägar – men nu kan mittfältaren vara på väg att göra klart med en ny klubb.

Enligt uppgifter till SportExpressen reste Eddahri till England i onsdags kväll för att förhandla med Heilongjiang Lava Spring, som spelar i den kinesiska andraligan.

– Jag ska träffa klubben, sedan får vi se vad som händer, säger han.

Det var i dagarna som Gif Sundsvall och Omar Eddahri, 29, gick skilda vägar. Spelaren noterades för tre mål och en assist i början på säsongen innan han blev skadad och missade stora delar av året.

Nu är spelaren kontraktslös och på jakt efter en ny klubbadress. 

Träffar kinesisk klubb i England

Enligt uppgifter till SportExpressen reste Omar Eddahri till England på onsdagskvällen för att förhandla med kinesiska klubben Heilongjiang Lava Spring F.C.

Den kinesiska klubben har visat ett konkret intresse och parterna förhandlar just nu om en potentiell övergång. I dagsläget är ingenting klart eller påskrivet.

Om det blir en övergång lär de närmaste dagarna utvisa.

Heilongjiang Lava Spring F.C spelar i den kinesiska andraligan och befinner sig just nu på träningsläger i England.

Bekräftar: ”Är i London”

Omar Eddahri bekräftar själv för SportExpressen att han befinner sig i England för att träffa den kinesiska klubben.

– Ja, det stämmer att jag är i London. Jag ska träffa klubben sedan får vi se vad som händer. Jag kan inte säga mer än så, säger Eddahri till SportExpressen.

Omar Eddahri har tidigare i sin karriär representerat AFC Eskilstuna, Sirius, Ittihad Tanger och Djurgården innan han 2019 flyttade till Gif Sundsvall.