Dulee JohnsonDulee Johnson
Dulee Johnson
Ole-Gunnar SolskjaerOle-Gunnar Solskjaer
Ole-Gunnar Solskjaer
Foto: Andreas L ErikssonFoto: Andreas L Eriksson
 Foto: Andreas L Eriksson

Dulee Johnson är klar för klubb på toppnivå

Publicerad

ABU DHABI. Här är Dulee Johnsons nya klubb.

Enligt uppgifter till SportExpressen har han skrivit på för norska Molde - och väntas presenteras officiellt i helgen.

- Inga kommentarer, säger hans agent Michael Kallbäck.

Det var i september förra året som mittfältaren Dulee Johnson skrev på för FK Moss i norska tredjeligan för att på allvar göra ett försök till att komma tillbaka på toppnivå inom fotbollen i Skandinavien. Som bekantlämnade han AIK efter SM-guldet 2009 - och har sedan dess haft en brokig karriär.

Efter sejourer i såväl Grekland och Holland återvände han till Sverige och Brage och superettan 2013.

Spelade i Rumänien

Senast har han spelat i Rumänien och det var förra sommaren som 30-åringen bytte klubb där. Från Sageata Navodari till CSMS Lasi. Han tog en plats i startelvan men sen började problemen. Mittfältaren fick aldrig ut sin lön. Till slut blev situationen ohållbar. I december kom de överens om att riva kontraktet. Efter att sedan ha gjort succé i FK Moss står det nu klart att Dulee Johnson har hittat en ny klubb.

Det handlar om norska Molde som tränas av förre Manchester United-spelaren Ole-Gunnar Solskjaer.

Enligt uppgifter till SportExpressen är kontraktet påskrivet och Dulee väntas presenteras i helgen.

- Inga kommentarer, säger hans agent Michael Kallbäck.

SportExpressen har förgäves sökt Moldes sportchef Tarje Nordstrand Jacobsen för en kommentar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag