Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dplay sänker priserna tillfälligt under krisen

Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅN

Både C More och Viaplay har sänkt kostnaden för sina månadsabonnemang.

Nu hakar Dplay, som har de allsvenska rättigheterna, på.

Det nya priset: 99 kronor i månaden.

SportExpressen har tidigare rapporterat om att såväl C More som Viaplay har sänkt sina månadskostnader för sportpaketen med anledning av coronaviruset.

I princip all sport är ju pausad, alternativt inställd.

Nu meddelar Dplay, som från och med denna säsong sänder allsvenskan, att även de sänker sina priser under denna speciella tid. I vanliga fall kostar det 299 i månaden om man har ett årsabonnemang, eller 349 kronor mer månad.

Dplay sänker priset på grund av corona

Nu sänker Discovery priset tillfälligt till 99 kronor i månaden. Prisjusteringen sker automatiskt och kunden behöver inte göra något för att priset ska reduceras.

”Notera att vi enbart kan justera priset för de som betalar för sitt paket direkt på Dplay eller via Apple, samt att det nya priset om 99 kr/månaden är tillfälligt medan sportutbudet är begränsat. Det nya priset träder i kraft idag, men om du betalar för Dplay via Apple träder det i kraft på tisdag”, skriver man i ett pressmeddelande.

Så påverkas sportevenemang av coronaviruset

Så påverkas sportevenemang av coronaviruset