Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Djurgården värvar landslagsförsvarare

Djurgårdens sportchef, Bosse Andersson. Foto: Nils Petter Nilsson

Landslagförsvararen från Gambia - Omar Colley, 21, är Djurgårdens senaste värvning, enligt uppgift till SportExpressen.se.

– Jag kommenterar inte spelare i andra klubbar. Bara de spelare i vi har i vår egen trupp, säger Bosse Andersson, sportchef i Djurgården till SportExpressen.se.

Landslagsspelaren kommer till allsvenskan och Djurgården från den finska högstaligan där han representerat KuPS Koupio sedan januari 2013, då han värvades från Real de Banjul i Gambia för att skriva under ett tvåårsavtal i Finland.

Colley har nyligen kommit överens om ett flerårigt avtal med Djurgården men är främst aktuell för spel under kommande säsong.

- Jag kommenterar inte spelare i andra klubbar. Bara de spelare i vi har i vår egen trupp, säger Bosse Andersson, sportchef i Djurgården till SportExpressen.se.

Jagad i Tyskland

För tre år sedan var Colley högaktuell för Kansas City i Major League Soccer men affären gick aldrig i lås. Under året har fler tysk klubbar visat intresse för Colley - en av dem, Armenia Biefield -men KuPS tackade nej till tyskarnas bud i inledningen av januari. 21-åringen har även varit på provspel hos Kaiserslautern.

Djurgården har tidigare den här sommaren förstärkt försvarslinjen med hemvändaren Fredrik Stenman, 31, från Club Brügge som enligt uppgift är aktuell för comeback i morgon mot Halmstad.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!