Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Djurgården på väg att värva Omar Eddahri

Omar Eddahri.Foto: Sebastian Lamotte / BILDBYRÅN

För några veckor sedan kunde SportExpressen avslöja att flera allsvenska klubbar visat intresse för AFC Eskilstunas Omar Eddahri - däribland Hammarby, AIK, Östersunds FK och Djurgården.

Nu är en flytt högaktuell. Enligt uppgifter till SportExpressen förhandlar Djurgården med Eddahris agent om en flytt.

AFC Eskilstuna stod för en imponerande prestation under den gångna säsongen då klubben lyckades ta sig hela vägen till allsvenskan. Succémittfältaren Omar Eddahri var en av lagets viktigaste spelare då han stod för, 12 poäng på 17 starter för AFC. SportExpressen har tidigare kunnat rapportera om att Hammarby, Djurgården, AIK och Östersunds FK visat intresse för Eddahri - där spelaren själv träffat både Djurgårdens och Hammarbys sportsliga ledning.

Djurgården ligger bäst till

Men nu är en flytt högaktuell. SportExpressen kan nu avslöja att Djurgården avancerat i processen att värva Eddahri och ligger klart närmast till. Djurgården har kontaktat Eddahris agent och inlett förhandlingar om de personliga villkoren.

SportExpressen erfar att Eddahri allra helst vill flytta till Djurgården för att återförenas med förre tränaren Özcan Melkemichel. Även om Omar Eddahri tidigare i veckan gick ut och sa att han med all sannolikhet stannar i AFC Eskilstuna så verkar en flytt till Djurgården vara högaktuell.