Djurgården nära värva in 19-åring från Jamaica

Foto: Agentfirman internationaldymensions hemsida.
Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN

Här är spelaren från Jamaica som Djurgården är på väg att ta in. 

Enligt SportExpressens uppgifter är den 19-årige anfallaren Peter McGregor från Duhaney Park FC redo att resa till Djurgården om allt pappersarbete blir klart. 

Då lånar Djurgården in McGregor med en köpoption. 

- Jag känner till namnet, säger sportchefen Bosse Andersson. 

Det var i DIF-poddens uppesittarkväll som Djurgårdens sportchef Bosse Andersson avslöjade att klubben hade en ung anfallare, som spelade utanför Europa, på gång till klubben. Och får någon vecka sedan kunde SportExpressen berätta att det handlade om en ung talang från Jamaica. Exakt vem det är har varit hemligt - fram tills nu.

Måste få arbetstillstånd 

Enligt uppgifter till SportExpressen handlar det om 19-årige centrale anfallaren Peter McGregor från Duhaney Park FC. Han har även spelat matcher med Jamaicas U20-landslag och är 178 centimeter lång och beskrivs som en stark och målfarlig anfallare. På hans egen Instagramsida ses han hålla i gång på julafton. Ligaspelet i Jamaica har legat nere under stora delar av 2020 så McGregor har haft svårt att få matchträning. McGregor står startklar att resa till Stockholm och ansluta till Djurgården på ett lån, troligen säsongen ut, med en köpoption. Men allt hänger på att pappersarbetet blir klart och att han ska få arbetstillstånd. 

- Jag känner till namnet, det är väl det jag kan säg om det just nu, säger sportchefen Bosse Andersson.