Foto: MIKAEL FRITZON/TTFoto: MIKAEL FRITZON/TT
 Foto: MIKAEL FRITZON/TT
Foto: MIKAEL FRITZON/TTFoto: MIKAEL FRITZON/TT
 Foto: MIKAEL FRITZON/TT

Djurgården kryssar borta mot J-Södra

Publicerad

Djurgården och Jönköpings Södra fick dela på poängen under torsdagskvällen.

Matchen slutade nämligen 1-1, sedan Magnus Eriksson satt dit kvitteringen på hörna direkt i den andra halvleken.

– Det gäller att vara först på bollen där, så det var skönt, säger Eriksson i C More.

Det har blivit tre segrar och en oavgjord för Djurgården i de senaste fyra matcherna. Men borta mot Jönköpings Södra fick den sviten sig en liten törn – då man "bara" fick med sig ett oavgjort resultat.

Det kunde emellertid ha gått ännu värre för de blårandiga. Jönköpings Södra gjorde 1-0 precis i slutskedet av den första halvleken – men bortalaget rivstartade i andra.

Satte dit en hörna

Kim Källström tog hand om en hörna, och på inlägget hoppad Magnus Eriksson upp. Den före detta Malmö-stjärnan knoppade in kvitteringen, och var nöjd med ytterligare ett mål.

– Gäller att vara först på bollen där, så det var skönt. Jag tycker om att spela fotboll och det går riktigt bra just nu, säger han i C More.

Matchen slutade sedermera 1-1, efter en chansfattig andra halvlek.

Sågar sitt egna lag

Magnus Eriksson var överlag relativt nöjd med sitt lags insats i andra halvlek – men första var under all kritik enligt stjärnan själv.

– Vi vårdar bollen bättre i andra, håller lite mer i den. Men första halvlek är Djurgårdens sämsta i år, vi gör ingenting som är speciellt bra och det syns ju...

På måndag väntar nästa match för Djurgården, som då ställs i ett hett derby mot AIK på Tele2 Arena.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag