Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Djurgården jagar rivalens succéman

Foto: NILS JAKOBSSON / BILDBYRÅN
Foto: ERIK SIMANDER/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: JOHAN BERNSTRÖM / BILDBYRÅN

Djurgården är på jakt efter Andreas Isakssons ersättare och har Gif Sundsvalls William Eskelinen som ett av tre alternativ. En första kontakt är tagen med spelarens agent, men målvakten har också flera alternativ utomlands. 

Ett är CSKA Sofia som varit i kontakt med på Giffarnas målvakt och den bulgariska klubben har även lagt fram ett kontraktsförslag till mittbacken Eric Björkander. 

Djurgården är på jakt efter en ny målvakt efter att Andreas Isaksson lade handskarna på hyllan efter den här säsongen. Klubben har sonderat terrängen utomlands och identifierat ett par rutinerade alternativ som klubben har varit i kontakt med. 

Eskelinen ett av tre alternativ i Djurgården 

Samtidigt har klubben även varit i kontakt med representanter för William Eskelinen i Gif Sundsvall och en första kontakt är tagen med spelarens agent, enligt SportExpressens uppgifter. Djurgården hoppas att presentera en ny målvakt inom de närmaste veckorna.  

Inga förhandlingar påbörjade

 Inga förhandlingar har dock inletts angående med Giffarna angående Eskelinen, men 22-åringen ser ut att gå mot ett klubbyte. Han jagas också av utländska klubbar där bulgariska CSKA Sofia är en av klubbarna som vill värva honom. 

Har också utländska bud 

Sundsvalls Tidning rapporterade under dagen att en utländsk klubb och en toppklubb i allsvenskan jagar spelaren. Eskelinens kontrakt med Sundsvall går ut efter nästa säsong och han har ännu inte skrivit på något nytt. Den bulgariska klubben CSKA Sofia är också på jakt efter en ny mittback och har erbjudit Eric Björkander ett kontraktsförslag. Björkander spelade åt sig en ordinarie plats i Sundsvall under säsongen men har ett utgående kontrakt och kan värvas gratis som bosman. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!