Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Det kan rita om kartan givetvis”

Här är några av dagens största sportnyheter.
Foto: JESPER ZERMAN / BILDBYRÅN
Foto: HENRIK ISAKSSON/TT / HENRIK ISAKSSON TT NYHETSBYRÅN

Jonathan Ring och Jesper Karlström utgick skadade.

Det kan öppna upp för fler värvningar i Djurgården.

– Det kan rita om kartan givetvis, säger Bosse Andersson.

Djurgården förlorade hemma mot SK Brann med 1-4 och åkte dessutom på två dubbla skador när Jonathan Ring och Jesper Karlström linkade av med skador.

– Jag vet ingenting. Det verkar vara något runt knäna på båda två, men inga allvarliga skador tror jag, säger Kim Bergstrand efter matchen.

Skador kan öppna för värvningar

Men sportchefen Bosse Andersson menar att skadorna kan öppna upp för fler värvningar beroende på hur situationen utvecklar sig den närmsta tiden.

– Det kan finnas utrymme men jag tycker att vi har en bred trupp och känner mig trygg i det. Kontinuiteten är viktig. Vi har varit väldigt skadefria under uppbyggnaden och så får vi två skador mot Brann på tjugo minuter, det är oroväckande. Vi får se hur det faller ut, det kan rita om kartan givetvis. Jag vet inget där än, de hade ont och bytte.

När landar Emmanuel Banda?

– Han landar inte de närmaste dagarna, det kan jag säga. Jag är hoppfull där. Vi har en ganska bra kunskap om honom och vad han har gjort tidigare. Han visade på träningslägret att han är en skicklig spelare och framför allt så behöver han en miljö som är viktig för honom i nästa fas. Vi är helt övertygade om att Djurgården är det rätta, sedan får vi se att lösa de praktiska bitarna innan dess.

Bosse om Banda: ”Det är en bra deal”

Blir det en bra deal för Djurgården?

– Jag tror det är en bra deal för Djurgården.

I övrigt tycker sportchefen att motståndet var starkt.

– Brann var bra och utnyttjade sina chanser, det var vår första träningsmatch och vi åkte på en smäll och torskar med 1-4. Brann var bra.

Hade ni velat ha någon mer match inför svenska cupen?

– Nej, det har sett bra ut på träning. Nu är första matchen spelad på Tele 2 arena och vi har spelat matcher förut med blandade resultat. Jag känner ingen oro.