Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Allt mer talar för att han inte återvänder

Det har varit en intensiv vecka i fotbolls-Sverige med såväl stora övergångar samtidigt som flera klubbar inlett sin försäsongsträning. 

I premiären av Sillyrummet med Daniel ”Disco” Kristoffersson får du följa med in bakom kulisserna på flera av de hetaste samtalsämnena. 

Den totala sprickan mellan Rasmus Bengtsson och Jon Dahl Tomasson. 

Den hemliga övergångsklausulen mellan Rikard Norling och AIK. 

Sms:et som ger en ny hint om Sead Haksabanovics framtid. 

Och mycket, mycket mer. 


Varje måndag kommer du med Expressen Premium få en exklusiv inblick bakom kulisserna hos de allsvenska klubbarna med Daniel ”Disco” Kristoffersson, Sveriges främste silly-journalist. Vem kommer de att värva, varför kommer de värva honom och hur går det till? Disco har svaren.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Erbjudande: Läs Expressen Premium gratis till Valborg

Detta är ett erbjudande till dig från Expressen Premium. Premium är en tillsvidareprenumeration. Du läser gratis fram till 30 april 2021, därefter betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.